Skip to content

Αίγες φυλής Φλορίντα (Florida)

Ανθεκτικές και παραγωγικές, ιδανικές για κάθε κτηνοτρόφο. Προμήθεια πιστοποιημένων αιγών.

Αίγες Φλορίντα

Αίγες Φλορίντα: Η καλύτερη επένδυση για την φάρμα σας.

Αίγες Φλορίντα

Η φυλή αιγών Φλορίντα, γνωστή για τον γονότυπό της που ευνοεί την πολυδυμία, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τους κτηνοτρόφους που επιδιώκουν να βελτιώσουν τους γενετικούς δείκτες των κοπαδιών τους. Με ποσοστά πολυδυμίας που ξεπερνούν κατά πολύ τον μέσο όρο, η φυλή Φλορίντα μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και της οικονομικής βιωσιμότητας των εκτροφών.

Χαρακτηριστικά
της φυλής Φλορίντα (Florida)

 
Υψηλή παραγωγή γάλακτος

Υψηλή παραγωγή γάλακτος

Η παραγωγή γάλακτος είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της φυλής. Οι αίγες Φλορίντα παράγουν μεγάλες ποσότητες υψηλής ποιότητας γάλακτος, καθιστώντας τις ιδανικές για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων.
Ανθεκτικότητα

Ανθεκτικότητα

Οι αίγες Φλορίντα είναι εξαιρετικά ανθεκτικές σε αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες και ασθένειες. Αυτό σημαίνει λιγότερα έξοδα για την υγεία των ζώων και μεγαλύτερη επιβίωση.
Γενετική βελτίωση

Χαρακτήρα

Οι αίγες Φλορίντα είναι γενικά ήρεμα και συνεργάσιμα ζώα, καθιστώντας την διαχείρισή τους εύκολη και ευχάριστη.
Πολυδυμία

Πολυδυμία

Οι αίγες Φλορίντα είναι γνωστές για την εξαιρετική τους ικανότητα να γεννούν δίδυμα ή και τρίδυμα. Αυτή η ιδιαίτερη ικανότητα σημαίνει περισσότερα κατσίκια για εκτροφή ή πώληση, αυξάνοντας σημαντικά την κερδοφορία του κτηνοτρόφου.
Καλή ποιότητα κρέατος

Γρήγορη ανάπτυξη

Τα κατσίκια Φλορίντα μεγαλώνουν γρήγορα, επιτρέποντας στους κτηνοτρόφους να έχουν γρήγορα αποτελέσματα και να εισέλθουν στην αγορά πιο γρήγορα.
Προσαρμοστικότητα

Προσαρμοστικότητα

Αυτές οι αίγες προσαρμόζονται εύκολα σε διαφορετικές συνθήκες διαβίωσης και διατροφής, καθιστώντας τις κατάλληλες για εκτροφή σε διάφορες περιοχές.

Τα ζώα μας

Τα ζώα μας προέρχονται από τις πιο παραγωγικές μονάδες της Ισπανίας, όπου επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια για την υψηλή τους παραγωγή γάλακτος. Στη συνέχεια, εμείς αναλαμβάνουμε τη διαδικασία της γενετικής βελτίωσης, εφαρμόζοντας προγράμματα επιλογής που βασίζονται στις πιο σύγχρονες μεθόδους. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζουμε ότι κάθε νέα γενιά αιγών Φλορίντα είναι ακόμα πιο παραγωγική και υγιής από την προηγούμενη

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

  • Γαλακτοπαραγωγή: Ένας αέναος πηγάζων ποταμός γάλακτος, που προσφέρει 700-800 λίτρα καθ’ όλη τη διάρκεια του γαλακτικού κύκλου, τρέφοντας οικογένειες και δημιουργώντας ευημερία.

  • Γαλακτική περίοδος: Ένας μαραθώνιος παραγωγής, που διαρκεί 290 ημέρες, αποδεικνύοντας την αντοχή και την αξιοπιστία της φυλής.

  • Λιπαρά & Πρωτεΐνες: Ένα θρεπτικό μείγμα, με 5,4% λιπαρά που προσδίδουν πλούσια γεύση και 3,35% πρωτεΐνες που χτίζουν ισχυρά σώματα, καθιστώντας το γάλα ένα πραγματικό θρεπτικό ελιξίριο.

  • Συνοπτικά: Μια φυλή που συνδυάζει την παραδοσιακή ομορφιά με την σύγχρονη παραγωγικότητα, προσφέροντας έναν σταθερό και πλούσιο καρπό για τον κτηνοτρόφο.

Αίγες Φλορίντα

Αίγες Φλορίντα

Γαλακτοπαραγωγή

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της φυλής Φλορίντα είναι η υψηλή παραγωγή γάλακτος. Αυτό υποδηλώνει καλά αναπτυγμένους μαστούς και υψηλή περιεκτικότητα σε γαλακτοπαραγωγικές ορμόνες.

Αίγες Φλορίντα

Αίγες Φλορίντα

Γονιμότητα

Εκτός από την πολυδυμία, οι αίγες Φλορίντα εμφανίζουν και υψηλή γονιμότητα, δηλαδή την ικανότητα να συλλάβουν και να γεννήσουν τακτικά.

Αίγες Φλορίντα

Αίγες Φλορίντα

Πολυδυμία

Η φυλή Φλορίντα διακρίνεται για την υψηλή της πολυδυμία, δηλαδή την τάση να γεννάει περισσότερα από ένα κατσίκι σε κάθε τοκετό. Αυτό αυξάνει σημαντικά την παραγωγή γάλακτος και κρέατος.

Αίγες φυλής Φλορίντα (Florida)

 

Προς πώληση Αιγών Φλορίντα υψηλής γενετικής

 

Αναζητάτε μια φυλή αιγών με υψηλή παραγωγή γάλακτος; Οι αίγες Φλορίντα είναι η τέλεια επιλογή! Με μέσο όρο γαλακτοπαραγωγής 700-800 λίτρα ετησίως και υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και πρωτεΐνες, αποτελούν μια εξαιρετική επένδυση για κάθε αιγοτρόφο. Επιλέξτε αίγες Florida από το κοπάδι μας και απολαύστε τα οφέλη μιας φυλής παγκόσμιας αναγνώρισης.

Παρέχουμε εξατομικευμένη συμβουλευτική σε κάθε πελάτη, βοηθώντας σας να επιλέξετε τα κατάλληλα ζώα για τις ανάγκες της εκτροφής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.